Мне и на русском пидорашек хуисосить норм.
>Розмовляй Українською
Nyet
>>3840889
Двачую. Тем более, что я сам русскоговорящий.
Да я бы с радостью, но как мне тогда разрывать сральники пидорашкам набежавшим с Гейполка? На Мове я буду говорить когда нужно будет, а сейчас нужно максимальо эффективно кормить пидорана говном. Ибо нехуй.
>в /b/ мене забанили
Я не понимаю смысла розмовляния. Это как если бы китайцы пришли разговаривать с русскими и говорили бы по китайски.
Смысл то в чем?
>>3840900
Большинство на украинских анонов на бордах с востока, обще известный факт.
>>3840900
Блядь, мне теперь стыдно видеть эту фотографию. Откуда они блядь вытащили флаг с названием моего города, эти колорадские мудоебки?
>>3840927
>Большинство украинских анонов на бордах - крымчанки, дочери офицеров, общеизвестный факт.
Фикс ради правды.
>>3840889
>>3840900
>>3840919
Але ж москаль не самоціль, головне це те, що відбувається в тобі самому. Українська є символ народу, це є фундамент народу, революція вона не на вулицях, вона у головах, а такі маленькі кроки кожної людини, як рішення розмовляти відтепер українською, формують великий крок українського народу.
>>3840843
Нет. Буду кричать "слава Украине!" по-русски.
>>3840843
>в /b/ мене забанили
Тут буде те саме.
Neshodavno priynyali zakon pro vidminu kyrylyci i perehid na latynyciu. Tomu rozmovlyaite pravilno.
>>3840953
Нехай це буде ще одним доказом, що українська як вогонь для москалів, і дасть розуміння поки що русифікованим українцям, що ворог нічим не гребує для утисків українців.
>>3840957
Колхоз же и сугубо атрибут-бирюлька ролевых игр в свидомитов. И это все вылезает, когда самые незалэжные хохлы начинают потешно верещать на русском в критических и стрессовых ситуациях.
>>3840986
Да не забанять тебя. Был тут один модер пидораха-курягенец но его погнали с позором, после того как он админку с IP попалил. А в /б/ видимо не погнали.
Лiл, я все посты на мове читаю вслух, медленно только получается.
>>3840996
Це не просто ритуальна атрибутика, якщо вона стає каменем спотикання у конфлікті, ти можеш собі уявити француза, що розмовляв би поміж французів німецькою під час гітлерівської окупації?
>>3840843
Уважаемый, я не знаю польского языка, не могли бы вы на русско-язычной борде писать по-русски.
>>3841002
Глупый свидомый, вот выше свидомые поумней признают, что мова не взлетает и на ней нормально ничего не сделаешь. А ты всё играешься.
>>3840986
Ебать ты клован. И как же мы утискаем твою мову-то?
>>3840997
>Колхоз
Забавно, что ты как оскорбление использовал насажденное твоим же мордором говно, против которого свидомиты и воевали. По Фрейду заверещал, не иначе.
>>3840843
Что может быть нелепее и отвратительнее ура-патриотизма, когда человек начинает пламенно-демонстративно обожать чуждый ему язык, носить вышиванки и праздновать 200-летие Шевченко не из-за пристрастия к его стихам, а потому что в школе сказали, что Тарас Григорьевич является иконой украинской литературы?
Да это ровно такая же мерзкая хуита, как фапанье на березки, балалайки и православие.
Настоящий патриот проявляет себя не в атрибутике, а в работе на благо Родине.
...
Герои Украины - не Бандера, Шухевич и Небесная сотня, а Беретти, Королев и Вернадский.
Спасибо за внимание.
Крім того мова є одним із носіїв культури народу, якщо цей носій ігнорувати, народ втрачає частину самого себе. Треба вчитися націоналізму у Ізраіля, тому як в ньому проводилася національна політика, думаю, дуже хороший приклад для України, що у досить схожій ситуації опинилася - одна проти сильного ворога.
>>3841042
Мова - нос культуры, а ухо культуры - что? Продолжай, молю!
>>3841022
За неї на дошках баните, та ще й на дошці, де окрім як "не пости цп" правил взагалі немає.
>>3840997
Потому что мова не нужна. В Украине столько лет языковой вопрос откладывался в дальний ящик просто потому что стоит присвоить русскому языку статус второго государственного, как сразу же мова станет никому нахуй не нужна и просто вымрет как латынь, как и мовные школы и универы с их учебниками на ебанутом и нахуй не нужном диалекте. Как же меня бесило в универе изучать матан и физику по этим свидомым определениям. Даже фильмы на мове никто не смотрел пока насильно не заставили дублировать на украинский и не обязали кинотеатры крутить фильмы на этом свинячем диалекте.
>>3840843
Bez do pice svine ukrajinska se svou zasranou mouvou.
>>3840946
ирландцы на 90 процентов говорят по-английски, что не мешает им быть патриотами Ирлашки и пиздить в пабах британских империалистов. это первое.
второе, для популяризации мовы нужно пилить годноту на ней - писать хорошую литературу, фильмы снимать, музыку пилить. опять же, в интернете на мове очень мало вкусного контента. а просто типа говорить на украинском, что быть подальше от пидорашек - это не прокатит. пидорахи и так от нас далеко, независимо от языка, на котором мы общаемся
>>3840843
>Хлопці, дівчата, браття українці, розмовляйте українською де б ви не були
nope
После того, как этот язык зашкварил Шевченко, то я пожалуй откажусь. Да и вся интересная литература на русском/английском.
>>3841056
Ну так поднимай свой хатач, бугуртыш.
>>3841070
Для того, щоб створювати хорошу літературу, фільми знімати, музику робити, треба з початку мовою цією розмовляти. Чим більше носіїв мови - тим більше шанс, що щось хороше на ній буде створене, я нікому нічого не нав’язую, нехай люди самі роблять свій вибір, я лише відчуваю своїм обов’язком якось вплинути на ситуацію, от і все.
>>3841070
Кстати, у ирландцев Северная Ирландия отвалилась. У Украины сейчас тоже кусок отваливается.
>>3840957
Їх чекають відбірні каральні загони правого сектору, ЗАЛ УПА і ПІДАРЕШТ
>>3841114
Небесная сотня умерла за то, чтобы вернуть нам Крым и Новороссию! Спасибо им!
>>3841108
>нехай люди самі роблять свій вибір
>я лише відчуваю своїм обов’язком якось вплинути на ситуацію
Так ты определись, свидомый, ты хочешь чтобы люди по своей воле и без постороннего давления язык выбирали или насильно насаждать им свою культуру, язык и героев, а несогласных объявлять зрадниками и отправлять пидарешт?
>>3841039
Пддвачну адеквата. Хохлы, ставьте его своим духовным лидером, только так вы добьетесь процветания!
Но Вернадский же русский из СПб, не?
>>3841144
Ну да, чан на мове не запилишь, что-либо другого годного тоже не сделаешь. Можно пытаться на ней траллить, ноэто скорее самотраллинг выходит.
>>3841114
>Ну хуй знает, может ты и прав. Если сможешь подробно изложить как именно мова поможет нам против Пидорашколэнда, то так и быть, перейду на нее.
Підорашки не уміють у мову і будуть легко виявлятись у натовпі
>>3841160
Это идея уровня обмазаться мовой говном, чтобы чуять друг друга издалека.
>>3841160
> уміють
> уміють
Пиздец. Тебя в небесной сотне заждались, иди под танк прыгни.
>>3841148
Да это Стогний. Он давно уже нам в духовные лидеры набивается, но делает это постами в стиле прокурора, так что безуспешно.
>>3841146
Для тебе все чорно-біле? Я просто даю можливість побачити ще один варіант, а далі нехай людина сама обирає.
>>3841120
там религиозные разногласия очень глубоки
>>3841160
вроде как правильно - вміють
Поздравляю, ты выделился в толпе. Сжечь москаля!
>>3841039
Двачую этого. Кстати пидорашьи замашки и оголделый ура-поцтреотизм характерны почти для всех славян посмотрите на тех же поляков или сербов. Стыдно в 21 веке такой хуйней заниматься.
До речі, не розумію цих поразкових настроїв, чому порівнювати Україну та Ірландію, чому б не порівнювати Україну та Ізраїль?
>>3841182
Но дело даже не в этом. Украинского языка нет, его никто на Украине не знает. Высшие государственные чиновники и депутаты парламента украинского не знают до такой степени, что в 15 минутной речи делают 60 ошибок. Можно говорить, что это даже не ошибки, а просто они импровизируют на тему южнорусского говора – каждый в меру своего понимания. То есть их ошибки не стандартизированы, а у всех свои. Даже один и тот же человек в разных случаях ошибается по разному. Кроме того, половина слов произвольно подменяется русскими, часто и эти русские слова употребляются с ошибками, призванными придать им «украинское» звучание.
Правила украинского языка постоянно меняются (вплоть до введения новых букв!), существует большая разница между письменной речью и устной, украинская филология носит черты детской фальсификации. Например, считается, что украинский язык и русский имеют общую лексику на 62%. Это наглая ложь. Для сравнения общая лексика русского и польского языка составляет 65%. Послушайте-почитайте польскую речь – даже общее направление мысли вы угадаете не всегда. А украинская речь русскому человеку вполне понятна – существуют только трудности в идентификации некоторых слов и оборотов.
То есть русский человек на Украине не только не имеет право теперь использовать свой язык в официальной речи, и не только не имеет права не изучать украинский (для всех русских звучащий так же, как кокни для англичанина), но он НЕ МОЖЕТ знать украинский. Он лишён права говорить по-украински. Этот язык невозможно выучить. Даже если экзамен у вас будут принимать два профессора украинской филологии, они будут говорить на разных украинских языках. И при этом один «профессор» будет из гуцульского села, а другой из полтавского посёлка городского типа. Это деревня с «чого?-кого?».
Если человек нужный, полезный, ему поставят «зачёт». Знает же украинский язык нынешний диктатор Турчинов. Он у нас, как известно, великий писатель. На презентации очередного опуса («Второе пришествие», кстати), его спросили:
- А чого кныга не на ридной мови затристосвистокрумбовлена?
А Турчинов и говорит:
- Я не дотягиваю украинским языком до тех, кем мы гордимся. Я пока что не могу позволить себе писать на украинском языке, но я к этому стремлюсь.
О как!
То есть будет сидеть чиновник и швырять при приёме на работу паспорт в лицо:
- Чому мову не бачишь?
При этом это будет единственная фраза, которую он будет знать по-украински. И именно поэтому украинского у него (если надо) не будет знать никто. Даже прохффессора с гуцульщины-полтавщины, если, конечно, заранее о них не предупредят.
>>3841197
Так ідеальної мови немає, від регіону до регіону говір міняється...
>>3840843
Логика человека ощущающего свою культуру как неполноценную, искусственную. Так, видимо, и есть. На мове даже не написано ничего стоящего. Как удачно заметил Жадан: "Биографии украинских писателей куда интересней их произведений."
А вообще, хочешь говорить на мове - иди на учан. Вот только там так уныло, что ты все равно каждый раз возвращаешься сюда.
>>3841182
Нажаль я на данний момент можу скочити лишень під законсервований танк, або під якийсь із тих, що стоять на постаментах. Все, що може заводитись і їздити "перекинули" на схід і південь...
>>3841220
>ідеальної мови немає
Она есть, но ее используют в кругах, которые тебе явно не доступны.
>міняється...
СЕЛЮК тупорылый. Не порть красивый язык своим незнанием.
До речі, де знайти номер бану? Нічого окрім тексту чому забанили та (T#Никогда) там немає.
Так украинская мова же намного беднее русского языка.
Поссал на хохлов, и на нацпредателей малороссов, мимикрирующих под хохлов, чтобы почувствовать ПРИЧАСТНОСТЬ, пссс пссс
>>3841220
Ну тогда как ты будешь из толпы выделять, то? Вдруг я не злий москаль, а просто с региона о диалекте которого ты не знаешь?
>>3841219
>Послушайте-почитайте польскую речь – даже общее направление мысли вы угадаете не всегда.
Не соглашусь. Очень близкий и понятный любому русскому человек. Вот мову не разумею совершенно. Отдельные слова угадываю по контексту, но...
>>3841219
Лал, зачем такие большие пасты приносишь. Всё можно свести к тому, что на украине на литературном украинском языке разговаривает ничтожно малое количество людей. Остальные разговаривают либо на русском, либо на мерзком суржике. Суржик - это такая куча говна, в которой смешалось всё самое худшее от украинского, русского и частично английского языков. Это говно у нормального человека, знающего украинский язык, вызывает просто дичайшее раздражение и отвращение. И самое хуевое, что этот деревенский суржик все дальше и дальше проникает в сми и литературу, уже в современных учебниках начинает использоваться этот мерзкий выродок, ничего общего с украинским языком не имеющий.
>>3841239
Далеко не ідеальне комбо. Мова є і на на ній спілкуються. А "стандартизація" мови відсутня через відсутність необхідності у ній у минулому. Так вже історично вийшло що у нас зараз проходять процеси, які у інших націй пройшли років 200-300 тому.
>>3841297
И слышен нам голос пронзительный со стороны параааши
>>3840843 У хохлов отсталый язык, русский более совершенен, он на ступень выше. Пушкин создал современный рус.яз. из триединого (церковный, просторечье - деревенские диалекты, старый литературный) отсёк всё лишнее и добавил годноты, усовершенствовал. От церковного он унаследовал древнегреческую структуру плюс Пушкин добавил щепотку структуры от европейских языков, латыни. В результате рус.яз стал одним из самых годных и совершенных в мире. А хохлы так и остались со своей древней мовой, но и то переняли частично структуру нового русского пушкинского языка.
Если хохлы откажутся от рус.языка, то потеряют связь со 130 миллионным русским миром, который мчится вперед в культурном плане быстрее других славянских народов. Они останутся селюками на задворках европы.
Плюс потеряют свою самоидентичность, как фины например. Что там ещё, откажутся от кириллицы? Вообще охуеть, а как фонетику будут выражать?
В то время как русские стали полноправной частью европы. (сейчас не берем в расчет политику самоизоляции и противостояния Европе гэбни и совка). Конструктивизм, супрематизм, Чайковский, балет... Только ссср ограничил свободное творчество и взрывной рост культурных феноменов в России. Феноменов, которые бурным потоком выплескивались в мир.
Правый сектор - это просто боли пораженцев, приграничных культурных метисов и баттхерты антисовков. ПС погубит то, что пытается сохранить, как это обычно и происходит со всеми батхертнутыми реваншистскими нацидебилами.
>>3841311
А мне норм на сужике базарить. Шо ты доебался до сужика?
Вот основатель украинского литературного языка. Шевченко жалкий позер, который бухал в Питере и при этом писал о том, как же тяжело жить в Украине.
>>3841312
>у ній у
Ебаный селюк, почему ты еще жив?
>вийшло що
ГДЕ ЗАПЯТАЯ ПЕРЕД ЩО, БЫДЛО!?
>>3841215
между Ирландией и Украиной очень много общего в историческом контексте
>>3841271
>СЕЛЮК тупорылый. Не порть красивый язык своим незнанием.
Нажаль на "красивом" літературному "языке" майже ніхто не спілкується. "Маємо те, що маємо", і якщо в житті суржик то і на борді буде суржик.
>>3841317
Ідентичність ми втрачаємо як раз через використання чужої нам мови. Російська більшості українців дістається як крещення у православ’я, коли людина виростає, вона не зобов’язана залишатися православною, вона може бути атеістом, мусульманином, буддистом, протестантом. Це рішення ця людина робить вже дорослою, так само із мовою, навіть якщо російська дана більшості українців з нарождення, кожен українець може свідомо перейти до мови свого народу, якщо відчуває у цьому потребу. Проблема у тому, що більшість русифікованих українців просто не усвідомлюють, що цей вибір вони можуть зробити.
>>3841332
А меня раздражают уебаны, разговаривающие на суржике, а когда я в центре Киева на огромном билборде вижу слово типа "обої", я еле сдерживаюсь чтобы не разъебать себе лицо фейспальмом.
>>3841312
Что ты несешь, поехавший? Есть "скрипниківка", есть современный литвариант. Бери только и пользуйся - но нет, "я буду жрать говно, потому что все мое село в количестве семи семей жрет говно".
Только уаидели красночерный флаг, как мухи на говно.
>кококо хруууее уууииии пидарешт уиии
Хохол это диагноз.
>>3841340
Жив потому шо поки за мову не вбивають. Хулі тут не ясно?
>>3841348
>і якщо в житті суржик то і на борді буде суржик
Ясно, понятно, ПТУшник.
>>3841365
>скрипниківка
Це взагалі лютий пиздець. Ці всі ваші "етери"-хуєри
>>3841371
Лол, я внезапно вспомнил винрарных музыкантов и писателей, которые охуительно обыгрывали суржик (например, Моторроллу).
Люди, дайте ж відповідь - де дістати номер бану? Ніяких номерів в моєму бані немає, курва.
Всегда почему-то улыбает эта польско-русская мова.
Вы хотя бы по-польски говорите, ну или по-чешски на крайняк.
>>3841374
>Ясно, понятно, ПТУшник.
Хуй там. Вишка
>>3841396
>Лол, я внезапно вспомнил винрарных музыкантов и писателей, которые охуительно обыгрывали суржик (например, Моторроллу).
Подеревянського не вспомніл?
>>3841311
>Суржик - это такая куча говна, в которой смешалось всё самое худшее от украинского, русского и частично английского языков
>и частично английского языков
Совсем ебанулся?
>>3841408
Титушка чтоле?? В маскалявии училсо? На украине нет вузов.
А если и есть, на уровне путяги-шараги для дегенератов.
-Здравствуйте студенты!
-Слава украине!
-Всем пятерки и красный диплом!
-Хероям слава! Кто не скачет тот маскаль! ЫЫЫ!
>>3841451
А якщо війна, то що робити збираєшся?
>>3841253
Не, я просто спросил, без всякой задней мысли. А вообще грустно все это. Мы сейчас как какие-то бомжи-алкоты делящие дедовское наследство: "это мне, а это не твое, а раз не мне так я вообще все сожгу, да какой ты мне брат, я тебя вообще не знаю". Жалкие и мы и вы.
Пойду накачу чтоле
>>3841355 Я мало, что понел. Но это не беда - хохол должен осознавать что его услышат только тогда, когда он начнёт разговаривать на человеческом языке.
Имею сказать, что ты можешь не выебываться, так как даже в твоем посте порядок слов, структура речи истинно русские, пушкинские.
Отличие только в некоторых словах и всё.
>>3840843
Та ви охуелi!
>>3841469
" - Іванов.
- Что?
- На мітінг за батюшку-Путіна схаділ?
- Диа, Марья Івановна.
- Садісь, піять. Завтра прійдьош за красним діпломом."
>>3841501
Тут прокситрали упражняются в собачьем, делятся опытом.
ты только представь, еслиб русские такую тему создали и такую хуету несли))
Но! Если это реально хохлы.. Это пиздец! Им госдеп выпезает мозг в роддоме.
>>3841503
Ну якщо буде партизнка, прориватимусь в сторону Карпат або Полісся.
>>3841548
Гениально!!! Хохло магистратура??
>>3841426
Подервянский мне классово не близок.
>>3841487
Так я и не претендую на монополию на каких-то деятелей. Между нами - я вообще считаю все их творчество общим наследием человечества, а не конкретных наций. В конце концов, национальность - это большей частью ярлык.
>>3841635
Та, Поділля не має довгострокового партизанського резерву при масовій окупації.
Гарна задумка ОП, щиро дякую. Хоча думаю вона тут не приживеться з багатьох причин. Сам живу зараз на півдні, тут дуже сумно у цьому плані, по Українськи навіть заговорити нідокого, якщо хтось і говорить то це скоріше суржик від якого мене аж тіпає (не вмієте краще вже по російськи говоріть, не паскудьте мови). Але дитинство моє пройшло у центральних областях, також удома було багато чудових книжок в Україньському перекладі, тож красу і багатство рідної мови я навчився цінувати зповна. І дуже радий цьому.
До речі, тим хто тут каже буцімто недостатньо створено на ній є чимало чудової літератури на мові, чи перекладів світового мистецтва, які не гірщі, а то і перевершують аналогічні російські.
Україньська мова найгарніша у світі для мене. Потрібно відчувати як вона бринить у твоєму сердці. Тож кожній паскуді яка насміхається над нею, навіть не знаючи предмету, що якраз властиве нашим східним сусідам, залишається побажати лише раку яєчок.
>>3841650
А кто ж має ? Я наприклад маю нереєстрований скс, від діда, а також довгий час був членом секції спортивної стрільби. Але навіщо мені витягати свій карабін зі схованки, коли у меня пів міста банально не бажае оборонятись а інша половина хоче російского паспорта.
Біда з усим цим
>>3841737
Нормально в b приживався трід, доки мене не забанили, декілька людей вирішили використовувати свою мову. Якщо регулярно створювати треди в /b/, та інших дошках/чанах, де це можливо, десакралізувати російську мову, зруйнувати ілюзію її монополії, то багато людей побачить, що українська мова то не ганьба, але гордість та сила духу.
>>3841604
Бля, я вот тоже именно так думаю!
Слушай, ты как самый адекватный тут, скажи, почему вы не выперли этих националистов? И разве они не понимают что своими действиями они скатят страну до уровня чечни 90х (ну или египта/ливии). Они же те же бабахи, только вместо аллаха у них бандера.
>>3841760
Займайся розповсюдженням інформації, нарощуй цей потенціал, проблема відсутності духу спротиву лише у тому, що люди не володіють інформацією, ніхто крім тебе самого не буде нічого робити, а як люди побачать, що ти щось робиш, вони і самі захочуть щось зробити.
>>3841760
Я про географічний фактор-партизанщина активна ефективна лиш у густих лісах та горах, на лісостеповій рівнині лиш пасивні точечні дії та жива база.
>>3841760
СКС звийчайно хороша штука, але вже морально застаріла. Для охорони власного майна підійде, але для бойових дій...
>>3841798
Мене вже намагались відлупцювати за це діло. Якби не добра мої швидкість то отримав би я на горіхи. У меня в моїй группі університету 18 учнів з 31 проросійсько налаштовані
>>3841809
Партизань у місті, тут навіть стріляти не треба - отруїв запаси їжі, або підірвав амуніцію, а потім спокійно йдеш додому, хулє, ти ж цивільний. А на наступний день можеш злити увесь бензин із бронетехніки.
>>3841780
Може і так.
Доречі, що там з укробордами? Я не дуже за ними слідкую бо дуже вже вони повільні, але зараз має бути якесь пожвавлення.
>>3841814
Ну вибачай, дід залишив лише карабін та ніж трофейний. З другого боку у більшості навіть банального ІЖака нема.
>>3841838
Збери місцевих патріотів і влаштуй терор, такі русифіковані зазвичай не створюють організованих групп, та на чоловік п’ять озброєних палицями ніколи не нападуть і будуть сікати під себе.
>>3841862
Міська герилья можлива у перші тижні-потім лиш конспірація і точкові дії.
>>3841846
Херсон. Так-так, саме туди лізе кримське стерво
>>3840843
Говори по-русски, варвар.
>>3841880
Чорт, я думав Херсон проукраїнське місто.Тут лиш в плавнях ховатись.
>>3841866
Все глухо, в інтернеті ані нормальних форумів, ані чатів, ані борд немає, усе це є результатом російськомовності навіть україномовного (в побуті) населення, через "монополію" російської. Якби цю "монополію" ми розбили в головах людей, з’явилися б і активні чани (або активізувалися подібні учану), і форуми і чати.
>>3840843
Лол. Никогда не буду разговаривать на хохломове принципиально.
>>3840843
- Межа настав моїх ... моєї уваги по відношенню до тебе , все.- Ну да ладно тебе , ну чого ти ... Якщо б я ті зараз , ну ... як би ... Ну ти кажеш: набрид - я б узяв пішов, але ми сидимо тута ... Сидимо удвох тута , ну чо ти ...- ( Кричить. ) Оооааа , бля , який же ти мудак , блядь! Ми сидимо тута . Удвох тута . Сидимо . Сидимо , епта , сидимо ! Ти можеш зіткнутися , просто , блядь , сидіти , ніхуя не говорити , взагалі , блядь , мовчати просто ?- Хочеш - Докуро , ну чо ти сердишся - то ...- Якщо б я хотів курити , я тебе попросив би : дай , бля , цигарку . Але я не хочу курити , я хочу , щоб ти заткнувся просто .- Мені мати просто прислала пачку , ну ...- Що мати прислала ? ( Взривается. ) І че мені твоя мати- то , епта ? ! При чому тут , блядь , твої цигарки , блядь , ти можеш просто помовчати , і все, капець ? !- Ну чо ти такий сердитий людина- то , ну будьте людьми ви , й ... хлопці , я завжди вам говорю. Чого ви відразу починаєте ?- Ні , я ніхуя не починає , я від тебе взагалі нічого не хочу , блядь , хочу , щоб ти заткнувся , от і все. Мене твої історії просто доебаться вже , я вже не можу їх слухати , блядь . Одна історія охуітельний інший просто , блядь . Про говно , блядь , про якусь хуйню , молофьі . Че ти несеш щось взагалі? Ти можеш за ... (Сміється. ) Шишка , блядь , встане - порушити , блядь . Чого , блядь ? Про що несе ? Взагалі охуеть .- Ну ... Слухай , хочеш , я че- небудь інше розповім , гарне таке , ну ... як я віджимаюся . Хочеш я ...- ( Нервовий сміх. )- Ну дивись ...- Ебануться ...- Я можу знову почати , блядь , віджиматися здеся .- Давай , ну почни .- П'ять разів можу ...- Давай , давай , блядь , віджимався .- Тільки ти по жопе мене не бий , добре?- Та не , бля , не буду, я буду просто дивитися і отримувати від цього охуітельний задоволення.- Тому що у нас , ну ... жопу краще не підставляти , коли це ... віджимаєшся . ( Починає віджиматися ) Раз .- ( Тисне зверху. ) Давай , блядь , віджимався , бля , давай , бля!- Почекай , зараз ще раз ... Ну чого ви , хлопці ...- Давай , давай , давай , віджимався , ще раз .- ... Ну будьте ж людьми ...- Хто « будьте » ? ! До кого ти звертаєшся у множині ? Я тут один!- Два .- Давай , два , блядь! Три !- Три . Будьте ж людьми , хлопці , ну все ж ми ... ( Епіфанцев сміється. ) Все ж ми люди!- Ти розумієш , що ти , еее ... у тебе , еее ... ти поїхав абсолютно , хлопець. Що у тебе дах поїхав , ти не розумієш?- Три . Ч- чет ... Будьте л ... ( Встає) Ой , фуф !- Так , далі що? Давай , тепер історії будеш розповідати . Або що ти будеш робити ? Яку ти мені зараз історію розкажеш ще ?- Ну ... щодо шашок - то вирішили , браток ?- Так , шашки , давай , блядь , чорти , блядь , зараз в шашки будемо грати . Кожен , блядь , програш по еблу будеш отримувати , окей ?- Ну будьте ...- Що?- Що ви ...- Що «ви» , хто ви - то , епта , хто «ви» ? Тут ми удвох , блядь , я один і ти , епта . Які , нахуй , шашки , чо ти несеш , епта ? ! На чому ти в шашки зібрався грати? Нахуя ти віджимаєшся , блядь ? Ти розумієш , що ти поїхав вже , все? Не я , блядь , що поїхав ...- Ну , хочеш ...- ... Не він , блядь , а ти !- Хочеш , про зиму розповім ?- Яку зиму?- Ну ... дивись , браток ...- Який , нахуй , « браток » , ти розумієш , що ти мене вже доебаться , блядь ? !- Хороша історія , просто ...- Я вже просто не розумію , як тебе сприймати , чи то тебе ща вбити тут нахуй , або закопати , блядь , або не знаю , що з тобою зробити? ! Ти можеш просто заткнутися , блядь ? ! Чи ні? Ти розумієш , що ти мене дістав , я вже , блядь , божеволію від тебе , блядь . Чи не від води , блядь! Чи не від того , що тут сиджу , блядь , а від тебе !- Ну ладно вам , будьте ж ви людьми ...- ( Кричить. ) Хто ми -то? ! До кого ти звертаєшся , блядь ? ! Я один тут , нахуй ! Хто людьми - то , бля ? Я вже не людина , бля , я звір , нахуй !- Ну ч ... що ви кричите - то все? ..- ( Взривается. ) Хто ви-то , еб твою мать , блядь ? ! Хто «ви» , нахуй ? Кричите . Я один тут , блядь!- Ну хочеш про фурункули розповім ...- Так , хочу про фурункул , бля , у мене теж був чиряк , бля , охуєнний , бля , на важіль схожий , я , бля , в лікарню пішов , блядь , а мені , блядь , замість чірія , блядь , ногу відрізали , охуенная історія , бля ? !- Ох!- ( Перекривляючи ) Оу ! ..- У мене теж випадок був одного разу ...- Так , бля , потім пришили її , так.- Це ... Мене навчили хлопці , ну якщо ... ну в лікарню лягаєш ... ну вони « больничка » так називали ...- Ні-ні , я не розумію , почекай , тобі що, все ... тобі просто похуй , що я , бля , кричу на тебе , що я тобі зараз можу пізди дати , тобі просто насрати , так?- Та добре , ну ... ну що ви злі люди - то такі ?- Хто ви-то злі , а ? Хто «ви» , перерахуй мені , хто , кого ти тут бачиш , а ? Поїхав , бля.- Ну чого , здеся ми удвох з тобою сидимо , правильно ?- Здеся ... Хто тебе навчив так говорити « здеся » ? А ? Тут , епта ! Ти в армії служиш , блядь , треба говорити правильно , ти ж військовий , блядь! Не ганьби , блядь , погони , нахуй , не ганьби , блядь! Че ти натягнув - то , блядь ? З мене здерли , блядь , йому залишили , нахуй . Охуенно , блядь . Охуенно . Дай сюди , блядь ... Ще пізди отримаєш , блядь ...- Ну чого ти погона - то кинув , це потім ...- Стерво , все , тобі , блядь ... тебе розстріл чекає , блядь , а він погони носить.- Вони лаятися потім будуть на мене.- Лейтенант , блядь . Пидорас ти , а не лейтенант , блядь .- Ну чо ти ... відірвав погона -то?- Погони. Яку погона , бля ? Погони , нахуй . Погони , блядь , їх дві , епт, я їх дві відірвав .- Ти ж хороший хлопець ...- Я хороший хлопець , і ти , бля , охуєнний хлопець просто , бля ...- ... Веселий такий.- Ой , бля , а ти який веселий , я просто , блядь , тащусь . Просто веселюся , блядь , весь день , блядь , Задорнов , нахуй , тут сиджу і сміюся , блядь , як на концерті , блядь .
>>3841898
Я в степу сиджу якцо поїбстись то можна непогану землянку викопати й непогано замаскувати.
>>3841877
Ну так і війна наврядче буде довгою, це не з грузією воювати, тут неосяжні кілометри, які треба контролювати. Подивись як падає економіка рф через крим, уяви її падіння та навантаження на бюджет під час повноцінного вторгнення. Звісно, золотовалютних у них хоч обісрись, але населення так взвиє, що довго війну вести будуть навряд.
>>3841790
Потому что адекватов мало, они были не готовы к такому развитию событий, они разобщены и напуганы.
Бабахам плевать на будущее, понимаешь? Им хоть кол на голове теши, рассказывая о последствиях; для самых отмороженных из них война - мать-кормилица, а не мачеха злая, в отличие от простых людей.
Пойду-ка тоже накачу, бро. Этот пиздец невыносимо осознавать.
>>3841928
Але жаба ж давить крим віддавати, я туди на розкопки їздила. Море також добре, хотя своє - я також з херсону як і наш диванний гуєрілья
>>3841928
Слышь, стратег, а ты о своем населении подумать не забыл? Экономика-то схлопнется у вас, да еще если будет партизанская война, то и мирное население после пары зачисток смекнет что проще вас на вилы посадить.
>>3842006
Ні, воно вийде проти вас,у нас є патріотизм, який відрізняється від вашого меркантилізму.
>>3841928
>Подивись як падає економіка рф
Пипидрибнии, пижалуйста, что там иминни пидиит?
Акции на 30% или рубль на 15%? Пили кулстори.
>>3842006
>СКинути окупацыйни режим стане легше
>>3841958
Жаба давить, так, але згадай, що хоча меморандум був просто на словах, його порушення буде сигналом для усіх країн без ЯЗ її створити. Для країн що такої ситуації не хочуть "сша наприклад" буде додатковий стимул нам допомогти. І навіть якщо ми втратимо крим, або навіть східні області, але отримаємо добру, здорову державу із громадянським суспільством (бо цю недовладу через її поразки зметуть одразу ж, а навіть якщо поразок не буде, все одно - за її помилки зметуть), то я оберу втратити крим в обмін на нарешті справді національну та народну державу.
>>3842006
Давай, розкажи мені як у франції думали про економіку та життя населення під час окупації. Я думаю, коли ворог наступає, кожен розуміє, що якщо не вибороти власну волю, то і власного хліба не буде, але якщо вибороти, то навіть черствий хліб буде все ж нашим, будуть перспективи, в якому б поганому стані ми не опинилися б. Є така річ, як свобода, та воля до свободи, річ, яку ні одному москалю без батьківщини (бо не може бути батьківщини у людини, що називає свою країну рашкою, а своїх співгромадян рашкобидло або ватніками) не зрозуміти.
>>3841945
Мда... даже и слов-то нет. Ну ты там держись, надо ж будет кому-то восстанавливать все после этих ебанашек.
>>3842006
>Экономика-то схлопнется у вас
Вона в нас вже й так "схплопнулась" майже вся
>>3842143
В усіх є родичі в селах, якщо треба буде, хто захоче їсти - завжди зможе на якийсь час повернутися до натурального господарства. Це якщо взагалі пиздець. Але що є добре - в нас тепер немає сраного срср, щоб його годувати, а щоб себе прогодувати у нас ресурс дай боже. Звісно, це не так райдужно як їздити на бесі та світити айфоном, але все ж краще за ситуацію, що в свій час склалася в аргентині.
>>3842021
У вас конкретный раскол общества, вы и без нашего вмешательства на пороге гражданской войны стоите. Если начнется стрельба, то все это сдетонирует и будет полный пиздец, у каждого будет свой патриотизм и все будут резать друг друга. Вон, даже во времена ВОВ были власовцы и бандеровцы и еще куча разных групп, а ведь тогда у народов было гораздо меньше противоречий, да и всех несогласных быстро ликвидировали, к тому же все понимали что война-то на выживание. Так что я бы на твоем месте внес в свои планы уничтожение семьи соседа за то у него немного другие взгляды.
>>3842118
Это охуенно что ты привел в пример именно францию. Ты ж в курсе что во время оккупации там текла обычная жизнь? Ну сеяли/убирали, ходили работать на заводы, только все это доставалось немцам. Так что думали, да. И, кстати, перед капитуляцией франция потеряла порядка 100 тыс. убитыми и порядка 1 млн. пленными (ну тоесть в полном составе сдалась). Такой вот свободолюбивый европейский народ.
>ні одному москалю без батьківщини (бо не може бути батьківщини у людини, що називає свою країну рашкою, а своїх співгромадян рашкобидло або ватніками) не зрозуміти.
Не, тут ты ошибся, я не из тех и Родина у меня есть
>>3842143
Ну "почти" не считается. Вот когда валютой будут патроны, а не деньги, тогда.
>>3842167
> в нас тепер немає сраного срср, щоб його годувати, а щоб себе прогодувати у нас ресурс дай боже
Вот это тоже охуенно! В случае затяжной войны у вас введут нечто вроде продразверстки (погугли что это). И вам придется кормить не только себя, но и сраных олигархов, ага.
>>3842293
Аналітика з-за кордону, вау, може скажеш щось про Уругвай? В тебе ж точно інформація поточніша, за ту, що мають уругвайці.
Мабуть, таки порозмовляю наостаннє. Бо завтрасьогоднi я з радiстю опущу бюлетень з вiдмiткою поряд з першим пунктом за повернення Криму до Росiї, як i абсолютна бiльшiсть кримського населення(так, навiть татари), в цьому я не маю жодного сумнiву.
Тож зараз, доки я де-юре є українцем, вперше з шкiльних часiв урокiв української я дозволю собi порозмовляти на цiй мовi. Дарма я її вчив, чи шо.
Любi мої братушки, я прожив з вами всю iсторiю незалежностi цього непорозумiння, за 20 з гаком рокiв було багато веселого й сумного, й звiсно менi не байдужа доля того, що тут залишиться. Бажаю вам прийти до тями, розiбратися хто вам ворог а хто нi, та не бути марiонетками анi в чиїх руках. Вам нав'язують чужi погляди, чужi думки, а ви, гарячi голови(що маєте те маєте), з легкiстю ведетеся на палкi речi, зовсiм забувши зазирнути за спини промовникiв.
Отже остудiть вашi голови та подумайте, куди ви зкочуєте зараз свою країну. Крим ви вже втратили, це вже здiйснений факт, бо ми вас зненавидiли ще з часiв першого майдану, коли начебто перемогла демократiя(доречi, куди вона подiлася?), результатом якоi стало майже повне знищення країни. Зараз ми просто не можемо втратити такий шанс повернутися до Росiї.
Але з вами поки що(!) залишається схiд країни, та якщо ви продовжите так чинити, то втратите й його. Й пукин тут нi до чого, ви справдi дратуєте простий люд зi схiдних областей. Звiсно, ви в це не вiрите, але не раджу вам перевiряти - бо тодi вам мало вже не здасться. Доречi, вашi хлопцi в Харковi та Донецьку в цьому вже переконалися на власнiй шкiрi.
Наостаннє нагадаю вам, що Богдан Хмельницький свого часу обрав приєднатися до Росiї, анiж до Польщи чи спробувати побудувати незалежнicть. Звicно, вiн був дуже розумний, та прийняв таке рiшення не просто так.
Та й зовсiм наостаннє, з вами було хоча б i голодно, але дуже весело. Веселi ви, хлопцi. Усе життя веселили.
>>3842539
>якщо ви продовжите так чинити, то втратите й його
шо несёт, совсем охуеть
как "так"? расскажи мне, ёбаный в рот, что "так" было не так?
>>3842539
Нам не треба пропаганди, достатьно просто порозмовляти українською із рандомним москалем, щоб дізнатися хто є твій ворог, і хто, називаючись братушкою може назвати тебе хохлом і порекомендувати сала поісти "свині".
Крім того, хмельницький був підлабузним лайном та все просрав. Був чимось на кшталт сучасних яйценюків.
>>3842560
Не так як хоче росія, вочевидь.
>>3842167
>В усіх є родичі в селах, якщо треба буде, хто захоче їсти - завжди зможе на якийсь час повернутися до натурального господарства. Це якщо взагалі пиздець. Але що є добре - в нас тепер немає сраного срср, щоб його годувати, а щоб себе прогодувати у нас ресурс дай боже. Звісно, це не так райдужно як їздити на бесі та світити айфоном, але все ж краще за ситуацію, що в свій час склалася в аргентині.
Таки будемо, як говорив Азіров, "брати лопату і садити капусту".
>>3842597
А що робити, така ситуація в країні, нічого страшного, тим більше ми будемо цінувати майбутні здобутки, тим більше буде стимулу не допустити до влади хряків.
>>3842568
>може назвати тебе хохлом
Але ви ж самi кажете, що то є жартiвне прiзвисько та на нього не ображаєтеся. Як i ми не маємо ображатися на москаля.
Щодо свиней, щось не пам'ятаю де я таке писав.
>хмельницький був підлабузним лайном
Але ж ... вiн вважається за українського героя...
Крiм того, його пiдтримала козацька рада начебто. Чи вони теж були пiдлабузниками?
>>3842560
Для початку, спробуйте почути громадян однiєї з вами страни, що живуть на сходi. Спробуйте протискати не лише ваше бачення майбутнього, але й дiзнатися, як його бачать iншi, що мають право на голос не менше нiж ви. Втiм, вони його висловлюють, але ви вiддаєте перевагу називати їх титушками, москалями, русньой та iншими образами.
И какого хуя я должен отрекаться от своего языка и культуры? Я русский, но хочу жить в Украине.
>>3842539
Опять у крымчанина виноваты все, кроме него самого. Уебывайте уже скорее, ватные вы мои сограждане.
Смiховато
>>3842089
Так не хочеться ж російського паспорта ж. Тим більше у них грозі дивакуваті, як у зімбвабве якомусь, з купою нулів
>>3840843
Мова не нужна, она давно подохла бы, если не гос поддержка.
>>3840843
Да размовляйте сколько захочется.
Только других не заставляйте.
Англоговорящие живут с парой десятков говоров и ничего страшного не случилось. (А некоторые примерно так же отстоят как русский и украинский)
Люсофоны нормально уживаются с португальским и бразильским.
Мова вполне хороша и я не против того что западенцы на ней балакают. Их дело, молодцы даже что помнят свою историю. Я русскоязычный, и мне ок говорить по-русски. Но откуда у пидарах такая дикая антипатия и бугурт по поводу мовы? Обычный такой славянский язык, ни чем не хуже того же словацкого или хорватского. К чему эти все анальные клоунады про австрийское гестпо и искусственный язык? Такое впечетление если западенцы продолжат балакать на своей мове то вся Рососиюшка по пизде пойдет и надо обязательно копротивляться против мовы.
С хуяли у вас такая антипатия и категоричная позиция? Я как русскоязычный не понимат этого вообще. Объясните мне.
>>3840843
Я беларус і жадаю навучыцца вашай мове. Рэквестую спасылак на падручнікі і парад па вывучэнні.
>>3840843
>Кок-ко-ко-ко-ко
Нихуя не понял, свиньи нынче кукарекают?
>>3844851
>гав-гав
Київ. Берег Дніпра. Потопаючий репетує:
– Помогите, помогите!
На березі (берегу) стоїть дядько з вусами і говорить потопаючому:
– Краще б ти, синку, вчився плавати, а ніж отої псячої мови.
>>3844793
Браце размаўляй на беларускай - украінцы цябе сто адсоткаў зразумеюць. Гэта ў маскалей блакіроўка на разуменне. Хутчэй за ўсе - бэта розум усталяваны
>>3844636
У обычных россиян нет бугурта. Просто пропагандоны знают, что соснут в стране с украиноязычным населением, вот и бугуртят. Поэтому и в ватниковой риторике отсутствуют притязания на украиноязычные области - их там на хую вертели. Язык - средство защиты от агрессии. А остальным россиянам на самом деле похуй, кто там на каком языке разговаривает и вообще, по большому счету, что там в Украине происходит.
>>3844971
Гэта вядома, я так і раблю. Але ўкраінская мова такая прыгожая і вывучыць яе беларусу лягчэй за іншую якую, бо супадзенне лексікі максімальнае.
>>3844793
Нахуя? Я белоруську на 100% понимаю хоть никогда в жизни не видел учебника по этой мове. Думал у вас тоже самое с нашей мовой.
>>3844991
Ну хуй знает. Пренебрежительное отношение всегда было. 15-рублевые как раз и играли на этих мотивах а не создавали их с нуля. Просто мне как русскоязычному интересно откуда это все пошло.
>>3844636
Лень и духовные скрепы. Ватник - очень примитивное существо. Когда видишь, как пидораха кого-то дифференциирует - пидораха проецирует. Хохлы салотюрки - значит, пидораха салотюрк и стесняется, хохлы имеют национальное сознание - пидораха его не имеет и завидует, хочет, чтобы его мутные абстракции воспринимали так же, пидораха называет тебя %эвфемизм% - пидораха %эвфемизм%. Всё просто. Свиносруснявки - закомплексованные унтерменши. От флажка, кстати, не зависит.
>>3845059
Пидарасы специально шатают вакабу лодку, и сеют вражду между людьми. А пренебрежение может и проскакивает, но это не какой-то серьезный признак там, я вот тоже соседей подстегиваю за то что они паркуются криво, но я ж не всерьез, бытовая тема короче. Поверь, об этом пренебрежении ты и не узнал бы, если бы тебе не вдолбили пидоры.
>>3842729
>Опять у хохлов виноваты все, кроме них самих.
Поправил тебя. И скажи еще, что это не так, и вы не вините яныка и ко во всех своих бедах.
>чорний + червоний кольори на прапорі
Ні, дякую. тред зашкварено нацианалістом з свідомістю головного мозку
>>3844636
>Мова вполне хороша и я не против того что западенцы на ней балакают. Их дело, молодцы даже что помнят свою историю. Я русскоязычный, и мне ок говорить по-русски. Но откуда у пидарах такая дикая антипатия и бугурт по поводу мовы?
Это что-то чисто биологическое. Очень близкие виды обычно ненавидят друг-друга. Аналогично, татары в срачах с башкирами. Немцы с австрияками.
>>3842539
Лол. Не перекладывай с больной головы на здоровую, пидарас. Кому-кому, но не вам об этом кудахтать. Дали вам автономию, парламент, все инструменты - бери, живи как хочешь, решай, управляй своей жизнью. Нет блять, буду махать триколором, голосовать за самых жутких дегенератов, и хотеть в Россию. Свои нравоучения в жопу засунь, ты вообще последний, кто может их раздавать.
>>3845166
>Дали вам автономию, парламент, все инструменты - бери, живи как хочешь, решай, управляй своей жизнью.
Вот мы, тащемта, и решаем, а хохлы возмущаются.
Алсо, охуенная автономия, у которой язык абсолютного большинства не может быть даже региональным. Да и по многим другим пунктам также, одним словом - наша автономия только на бумажке, парламент для виду, а совет министров - только чтобы контролировать денежный поток в Киев. Севастополь даже мэра своего не имел права выбирать, "полiтично не готовi"(официальная формулировка, охуеть демократично).
Так что идут ка хохлы с такой автономией лесом.
>>3845105
Мне по эстетике бел. мова больше всего нравиться, такая-то трушная восточно славянская мова, не то шо наша или их езык со кучей заимствований. Жаль что почти мертвый язык, у нас то хоть западенцы есть, даже под коммиблядями не прогнулись и доси балакают.
>>3845115
Вот вот именно что бытовая. Раздражает что я какбэ русскоязычный но с "шоканьем" и "гэканьем" для маскалей, - я хохол и чуть лучше чурки. А если не вешаю икону Сталина на лоб и не прыгаю жопой на георгиевско-колорадское дилдо, - то я еще и 100% фашист. Как триединую русь с таким говном стоить?
>>3840843
Эй поландболл, это русская борда, по-польски идите говорить на vichan
>>3840843 Слава найспівучей мові!
Донецьк з вами браття!
>>3845059
>Просто мне как русскоязычному интересно откуда это все пошло.
Оттуда, что украинцев все двадцать лет независимости накачивали русофобией в рамках практически государственной политики. Вот посмотри на этих зверенышей. На это всё украообразование и работает. Ну а мы, уж извини, должны давать ответ.
>>3840843
Каждый раз проигрываю с национальной уникальности хохлов, псевдоязык мову понимает без переводчика каждый москальский школьник, а общая разница в культуре такая же как в московской и вологодской областях
>>3845255
Лучше барский сапог в Рашке облизывать?
>>3845354
>москальский школьник
это наверно какие-то особые школьники
>>3845337 Це патріоти України, москаль. Ви вороги вільного народу і дуже добре, що така нацональна думка у нашої молоді як а відео.
>>3845380
>і дуже добре, що така нацональна думка у нашої молоді як а відео.
Вот поэтому Крыму, да и не только, обязательно надо отделяться.
>>3845255
Да нихуя вы не решаете, сам себе не пизди, лолка. 20 лет дрочили молча, а теперь чето "решили" вдруг, когда автомат в жопу уперся? Мне эти байки можешь не рассказывать, я знаю прекрасно что за бригада в Крыму.
>>3845412
А почему Украина не провела референдум по статусу Крыма раньше? Тогда бы провели всё честно, и решилось бы всё. Захотел бы Крым оставаться, остался бы.
>>3845330
У тебе в словi "Тернопiль" 9 помилок
>>3845356
да уж лучше сапог родного барина, чем чужого пана.
Да и назвать условия в России облизыванием сапога...
Хлопці, дівчата, браття українці, розмовляйте українською дэ б ві ня були. Тут, у лігві парашкінської говірки ня соромтеся розмовляти українською, ня соромтеся бути українцями, розправте плечі тая говоріть вільно, витравте раба із своєї душі, тая дазвольце москальскій злобі роз'їсти москалів зсередини, хай падаўляцца ёю, читаючи Чыстых українську мову.
Зрозумій, українець, монополії російської мови тут не існує.
(У / б / мене забанілі, якщо хтось хоче - може створювати такі Тред там на регулярній основі, няхай українська воля жіве)
>>3845443
Когда вообще ватники что-то там "проводили". Ума хватает только на то чтобы махать флагом и хотеть в Россию, пока их в жопу ебут. С референдумом, кстати, ничего не поменяется, только с "хотеть в Россию" уже не выйдет, заберут последнюю цацку.
>>3845403 в Криму необхідно було популяризувати співучу та депортувати москалів за принципом Чємодан,вакзал, расея, або розсилити по Україні, щоб понизити концентрацію бидло-вати.
>>3845330
> найспівучей
> е
Как же у меня подгорает от таких необучаемых любителей мовы.
>>3845337
Тоесть хохлы во всем виноваты? А как же роль старшего более мудрого брата? Если для меня шо рагули с твоего видео шо курягенцы/залупенцы/etc одного поле ягодки говно, то за кого мне быть?
>>3845486
Не дошло? Есть, Крым, в нём население относится к Украине не очень. Почему бы было не провести референдум в нём и не ждать, пока это сделают вежливые люди?
Let's write in English. Pidorushkas can not into proper Main Language. So we will win!
>>3845412
>теперь чето "решили" вдруг, когда автомат в жопу уперся?
Собственно ты прав, только не тех автомат, о которых ты думаешь.
Алсо, напомню диванному, что митинг 23го в Севастополе прошел задолго до введения "вежливых", более того, их появление - всего лишь ответ на нашу просьбу. И именно поэтому сейчас на "оккупированной кровавым путеным" территории все тихо и мирно, в отличие от "вiльной" украины, где то и дело звучат автоматные очереди и появляются новые трупы. Задумайся над этим если ты не пятигривенный конечно
>>3845522
Я должен был к ним прийти и провести референдум? Ды дебил?
>>3845508
>шо курягенцы/залупенцы/etc
А они кричали "хохлов на ножи/виселицу"? Ну и политорганизации != линейка в школе.
>>3845499
Вот поэтому-то от украины и останется одна голиция и ту быстро пшеки приберут
>>3845470
>да уж лучше сапог родного барина, чем чужого пана
>>3845529
> ответ на нашу просьбу
Ну не пизди хоть сам себе, пидораха. ВАс тут никто не защищает, это просто предлог красивый.
>>3845499
Тащемта, вы же как раз так и делали. Сегодняшний референдум - результат именно такой политики.
И вот опять хохол кукарекает о москалях и украинизации. Необучаемые.
>>3845527
I can speak English, but I`m ultrapidorashque. Suck my balls.
>>3845522 існує Карелія, Калінінград, Чечня зрозумів москалику про що я кажу? Альзо, ви же вєжлєвіе, забрали би цю бидловату на ісконно рускую зємлю і все питання немає, але вам потрібна наша земля.
>>3845529
Мне похуй на ваши мотивы, вопрос не в этом. ЖЖшки активистов я читал, как организовывались ваши митинги видел. И породу вашу ватную я прекрасно знаю. О том, какие вы граждански активные можешь рассказывать на кухне своим друзьям по генотьбе, то что вы безвольное говно, 20 лет сосавшее хуй и что-то сделавшее только по пинку под жопу это факт. Так что упырь мел, советчик.
>>3845566
Что то я не вижу рек крови на улицах за окном. Неужели ты думаешь, что не будь вежливых, все было бы так же? Да просто посмотри на Харьков и восточную украину.
Алсо, просьба таки была. И подписи под ней собирали, и дофига собрали.
>>3845527
I, for one, can't even type in Cyrillic on this device
>>3845607
>наша земля.
На уркаине у тебя нет ничего своего, хохол.
>>3845576
Блядь, а откуда анон должен был прийти в ебаный Крым к тупорылым мудакам-крымчанам, чтобы снять их с печи и заставить провести референдум? У дебилов автономия и парламент. Не могут пользоваться - идут нахуй, разговор короткий. Какого хуя кто-то должен им какие-то референдумы делать?
>>3845609
Что, неужели ты, тру-хохол, не могешь так? Ай-ай-ай.
Алсо, я севастополец-кун и ни разу не филолог быдлокодер. А ты гори.
>>3845625 >считает что, тот пиздец что творится на пассивном, всегда к акциям, востоке не пидорашьих рук дело.
>подставляет очко гомосолдатам чужой страны.
в печь, унтер.
>>3841114
>На небесную сотню не гони, петушок
дуракам из небесной сотни за
- отвал крыма
- распад страны
- олигархов у власти
- дискредитацию парламентско/президенсткой формы правления как таковой
надо присвоить звание Герое России, петушок
>>3845658
Ну вот, укровлада не захотела ничего делать, они и сделали сами.
>>3845701
Что конкретно они сделали, лолка?
>>3845658
Тут логики никакой нет, можешь даже не пытаться. Вот ПР их наебывала 10 лет сказками о русском языке, широкой автономии и прочих ништяках, а они продолжали голосовать за ПР и Януковича.
>>3845662
Взагалі-то можу, але соромно з підорашнєю розмовляти. Наче слово скажеш, і виникне стійка асоціація. І я не те, що би тру, киянин, і було піхуй на політику та москалів донедавна. То ти воду питну вже закупив? Талона отримав?
>>3845676
>чужой страны
Для крымчан Украина чужая страна.
>>3845676
>не пидорашьих рук дело
Милиция Донецка заявила, что среди митингующих не было граждан РФ. Пруф найду, если надо.
>солдатам чужой страны
-Скажите, как вы относитесь к войскам, оккупировавшим ваш город?
-Каким войскам?
-Так вон же стоят.
-А, это ж свои!
>>3845625
> было бы так же?
Аналитику с пруфами давай.
> посмотри на Харьков и восточную украину
Сруснявые фашисты хуеют. Это как вежливые, только местное население ещё не загнали под шконки. В Донецке так же.
> просьба таки была
От кого?
> и дофига собрали
36?
>>3845287
>такая-то трушная восточно славянская мова
Так и есть. А в украинской мне, прежде всего нравится отсутствие редукции гласных (все гласные произносятся четко и полностью) и некоторые архаичные формы, оставшиеся из грамматики старославянского.
>>3845539
Ну хуй знает. А чего ты ожидал после такой массивной поддержки со стороны РФ для Яныка, хоть рейтенг его ниже плинтуса сейчас даже на востоке, даже в Крыму, даже на небе. И после набегов в интерне всякий поцтреотический организаций типа гейпола которые тралят хахлов))) во имя Путина даже не за 15-рублей а на чистом энтузиазме? На западе Украины всегда было прохладное отношение к русским, как в прочем во всей бывшей экс-СССР сфере влияния кроме востока Украины и Белоруси. Но и здесь на востоке крепнут антирусские настроения среди русскоязычной молодежи именно из-за оголделых ватников с гейполка которые в 10 раз крикливее чем нормальные русские. А западенцы вас никогда не любили как и прибалты с поляками. Но насильно мил не будешь хули к ним лезть? Такое отношение напоминает мне поведение алкаша с моего подъезда, который навязывается шоб забухали с ним паленки а потом искренне удивляется когда его шлют нахуй.
>>3845764
> Милиция Донецка заявила, что среди митингующих не было граждан РФ.
Это политика. Если они скажут, что там срусня была, в параше скажут, что избивают срусню.
>>3845791
>И после набегов в интерне всякий поцтреотический организаций типа гейпола которые тралят хахлов)))
Ай, не рассказывай, я как бы последние несколько лет политач наблюдал вполне достаточно.
>>3845803
Они так и сказали, кек.
http://www.mid.ru/brp_4.nsf/0/6F745B0774C71C9644257C9B00362EB6
>>3845723
В нас за мiстом є цiле водосховище, можеш погуглити, байдарським зветься. Також достатньо рiзноманiтних джерел та криниць. Водою з Днепра мы користуємося лише в посушливi перiоди, що трапляються навiть не кожного року.
єдине, для чого нам реально потрiбна днепровська вода, так це для землеробства в центральних та пiвнiчних районах Криму.
А ось тобi раджу почати копити грошi, щоб за наступний мiсяць сплатити свiт, газ та комунальнi послуги за європейськими тарифами.
>>3845826
Опять же хохлы во всем виноваты а пидорахи белые и пушистые? Если триединую русь и всю хуйню стоить то надо компромисс искать. Если мы такие плохие то хули вам от нас надо? Я не понимат вообще.
>>3845803
Лол, там "срусню" не избивали. Там "срусня" избивала сама, так что как раз тут с политической точки зрения выгоднее сказать наоборот.
>>3845889
>Если мы такие плохие то хули вам от нас надо?
Перестать проводить этно/лингвоцид русских и русскоязычных.
>>3845873
> свiт
Я за міскільскій гіз платіл па іврапійскім тіріфам. Ілсо, ілі жріть, ілі піть, вібірій. Ілсі, бідіт віді пі вічірім з дівіі ді ііі ііііі іі іііі іііїїїіїі їіїі їєєїєєіїієії єіїєіїієїіє ґ.
>>3845926
Я русскоязычный с юго-востока, живу тут 26 лет, никаких лингвоцитов не замечал. Только бумажки на мове заполнял, а так общение/работа/отдых все на русском. Ну нужно быть полным дэбил что-бы не смочь в настолько похожий язык на русский, и не накарлякать пару слов в документе на мове. В чем проблема собственно?
>>3845926
Во-первых, выброси телевизор. Во-вторых, забирайте желающих и сами их унижайте как хотите, а на нежелающих уберите претензии. И можете идти на хуй, и мы пойдем.
>>3846028
> Во-вторых, забирайте желающих и сами их унижайте как хотите
Ну вот и проведите референдум в юговосточных областях по с отделению и по федерализации. Там и определится, кто не хочет жить в составе Украины или хочет, но с большей автономией.
>>3845926
А рашке хоть один язык кроме русского есть?! Лингвоцидник ты наш
>>3845653 зато в тебе є, чечен який трахає руснявих наташ, путін, яхта жида-абрашки, автозак та інші прєлєсті авторітарної країни.
>>3846050
Быдоящик выключи с рассказами про рифирендум. У сябя снчала прведи и посмотрим кто с даунами жить хочет
>>3846052
>А рашке хоть один язык кроме русского есть?!
>В 23 субъектах федерации наряду с русским используются другие 66 государственных языков.
И потом ты будешь утверждать, что не жертва пропаганды.
>>3846110
Что "где"? В субъектах федерации.
>>3846087
Хуй знает. На сколько я знаю только чичи и даги на своей мове балакают а остальные забыли свои языки, типа татар и бурятов, и молодежь своих языков уже на знает, только старики. Кстати пидорахи этим очень гордятся и не раз об этом говорили.
>>3846110
Необучаемый, тебя в гугле забанили?
>>3846050
С наблюдателями и без вежливых? После выборов - пожалуйста, но без анонимности, с подписями и серией-номером паспорта, и только при гарантиях, что после референдума вы всё-таки заберете себе всю пешую вату безвозмездно. Референдум денег стоит, зря выбрасывать что ли несколько миллионов бездуховных.
Алсо, я вообще за то, чтобы сделать голосование по бюллетеням с именем-фамилией и фоточкой на вебку.
>>3846076
И вот после такого страха референдума я всё больше уверяюсь в том, что схид и захид ни разу не разом. И что единство Украины - вещь абсолютно призрачная.
>>3846050
Какие референдумы тут пизда в стране дай бог выкарапкаться. Или ты думаешь что полу пидорахи полу хохлы с востока которые спят и видят как присосутся к газово-бюджетной сиське Путина сильно тебя любят?
>>3846143
А я могу сдать ЕГЭ не на русском?
>>3846143
Это просто как допустимый язык для нац-мешинств. Это не значит что он реально являеться государственным. Короче никакого другого допустимого языка кроме русского в рашке нет! Хватит пиздеть
Где украиснский язык еще раз спрашиваю
>>3846184
>Какие референдумы тут пизда в стране дай бог выкарапкаться.
Ну вот от тог, что вы многоязычную/этническую/национальную/языковую страну всё существования так старательно пытались сдел одинаковой, у вас и такая пизда.
>сильно тебя любят?
Не знаю. Но судя по такой нервной реакции на референдум, любят значительно сильнее, чем кажется свидомым.
>>3846197
>Государственные языки в республиках Российской Федерации.
>Это не значит что он реально являеться государственным.
>Где украиснский язык еще раз спрашиваю
А где у нас на нём разговаривают?
>>3840843
> розмовляйте українською де б ви не були
Нахуй не нужно. На каком языке хочу - на таком разговариваю. То, что я русскоязычный не мешает мне быть украинцем и любить свою страну.
А ты, дебил с бинармным мышлением, можешь идти нахуй.
мимо одессит
>>3846197
>Это не значит что он реально являеться государственным.
В своих республиках является.
>Короче никакого другого допустимого языка кроме русского в рашке нет! Хватит пиздеть
ВЫВСЁВРЁТИ
>Где украиснский язык еще раз спрашиваю
А в каком регионе у нас достаточно украиноязычных для него? На Украине вот русский понимают все, используют большинство. Где у нас так с украинским?
>>3846227
А хоть что-то было сделано чтоб на нем могли разговаривать?! С вашего быдлячего совка все только русскоговоряшее, как человек едущий в рашке может продолжить говорить на украинском?!
>>3846006
>Свiтло же.
Яка в тебе пожежа, тримай, стане в нагодi.
>>3846151
>С наблюдателями и без вежливых?
Ну да. Проводите скорее и не ждите, пока вежливые помогут. В Крыму вот не захотели и пожинаете.
>>3846197
Когда хохрашка в состав рф войдет, появится, инвалид
>>3846268
В Крснодарском крае два процента украинцев. Не уверен, что ссущественная их часть преимщественно или даже просто украиномовна.
>>3846310
Можешь не сдавать ЕГЭ по русскому, если считаешь, что он тебе не пригодится.
>>3846131
>остальные забыли свои языки, типа татар и бурятов, и молодежь своих языков уже на знает
ЛПП. Татары так почти постоянно на своем разговаривают, ну те, которые не полукровки, очень часто его слышу. Башкиры на своем, башкирском, правда в основном те, которые не городские. Башкирский язык учили в школе или с первого или с третьего класса (точно не помню), у ваты бугурт от этого, лично мне норм. Все вывески на двух языках, правда пользуются в основном русским.
мимо-русский-из-башкортостана
>>3846331
Ты жопой не виляй. Задания кроме как на русском есть?
>>3840843
Я вижу соснувших хохлов,
И вежливых вижу я няш,
И если один скажет "Крым",
Миллионы ответят : "НАШ !"
>>3846273
Ну это чисто по рашкински ехать в чужую страну и качать права, а не учить язык этой страны.
Ты себе вату представляешь в рашке которая услышит укр речь? Там жидкий огонь из ануса польется.
>>3846383
Гугл ничего внятного не говорит, могу предположить, что нет. Можешь это как перемогу записать. А теперь скажи, сколько из всего числа приехавших в Россию на работу Украинцев, Таджиков, Узбеков и прочих сдавали этот ЕГЭ.
>>3846426
Я тобi вже довiв, що мову вивчив. А проголосую за приєднання до Росiї тому, що моя нацiональнiсть русский. Тодi як хохли мене скрiзь намагаються переконати, що я українець. Та з якого переляку.
>>3846441
Лол в антифашиской много национальной Россиюшке можно обучаться только на русском. В фашисткой и русофобской Украине я 10 лет отходил в русскую школу и в универе на мове было только собственно укр.мова и пару гуманитарных предметов.
>>3846268
Нихуя там никто не разговаривает, не пизди.
Миморостовчанин.
>>3845149
В тебе анархізм протік, як ти з грошами збираєшся будувати безвладну державу?
>>3846508
В твоем манямирке - да. А в реальности в каждой республике наряду с русским национальный язык является государственным. Также как и на русский, а то и больше, изучают в школах.
>>3846441
А вот в Украине ВНО на русском можно сдавать. Снова вы пиздите, а у себя бревно в глазу не видите.
>>3846506
Но Россия с русскими отношения мало имеет. Только русскоязычные.
>>3846618
Решил поискать бурятскую школу, гугл знает только бурятскую цирковую школу лол.
Может ты из своего не манямирка накидаешь прувоф про школы где идет преподавание всех предметов на языке нац. меньшинства как у меня было с русским. Или может даже вузов накидаешь где сопромат на татарском читают? Или может это ты в ватномирке застрял лол?
>>3846764
Ты какой-то тупой, хохол.
ru.wikipedia.org/wiki/Образование_на_языках_народов_России
>>3846764
чтобы читать сопромат на бурятском, чукотском, украинском и прочих недоязыках нужны:
1. учёные, носители языков
2. количество студентов, хотя бы на уровне тиража.
Поэтому научную годноту пишут на английском, немецком, французском, китайском и русском. Сельские говоры не нужны, извини, хрюша.
>>3847103
> научная годнота
> русский
Выбери одно, пидораха.
Хлопці, дівчата, браття українці, розмовляйте українською де б ви не були. Тут, в лігві парашкінської говірки не соромтеся розмовляти українською, не соромтеся бути українцями, розправте плечі та говоріть вільно, витравте раба із своєї душі, та дозвольте москальскій злобі роз’їсти москалів зсередини, хай подавляться нею, читаючи чисту українську мову.
Зрозумій, українець, монополії російської мови тут не існує.
(в /b/ мене забанили, якщо хтось хоче - може створювати такі треди там на регулярній основі, нехай українська воля живе)