24 декабря 2023 г. Архивач восстановлен после серьёзной аварии. К сожалению, значительная часть сохранённых изображений и видео была потеряна.
Подробности случившегося. Мы призываем всех неравнодушных
помочь нам с восстановлением утраченного контента!
Було в моїх батьків наприклад день народження(юбілей), і вони запросили кілька найближчих друзів тихо посидіти.
І от коли друзі пришли, вони вирішили зробити маленький перфоманс, все ж таки юбілей а не звичайний др. Так от, вони вирішили розказати віршик-привітання. Треба сказати що мої батькі і всі їхні друзі україномовні українці. І от ці друзі, мабуть не знайшли в продажу гарних подарункових листівок з віршиками-привітаннями на мові, тому вони купили листівку з російськомовним віршиком, і ламаючи свої язики зачитали це неподобство перед моїми батьками.
Це було наскільки образливо для мого україномовного вуха що в мене загорілась дупа і я створив цей ітт трід.
Як нам виправити ситуацію, хлопці? Чи буде достатньо недавно нашумілого законопроекту про тотальну українізацію СМІ? адже наприклад моя мамка любе дивитись мастершеф по СТБ. Так там незважаючи на те що перекладач переклада мову Ектора на українську, сам Ектор балака на російській. І учасники, навіть україномовні, ламають свої язики намагючись говорити на цьому собачому язікє, наче соромляться мови. Теж від цього в мене дупобіль
Чи прибере це з полиць магазинів російськомовні листівки-привітання?