24 декабря 2023 г. Архивач восстановлен после серьёзной аварии. К сожалению, значительная часть сохранённых изображений и видео была потеряна. Подробности случившегося. Мы призываем всех неравнодушных помочь нам с восстановлением утраченного контента!
Какие подводные? Я могу правда там что-то выиграть? Или там только по блату выиграть можно? Если правда могу выиграть то зачем это евроопту? Типо в стоимость товаров входит цена лотереи? Или так неликвид распродают?
У мяне мамка 100 рублёў неяк выйграла. Ну і так па дробязі выйгравалі, то 5 рублёў, то 10. Ну гэта даўно было, некалькі гадоў таму.
>зачем это евроопту? Рэклама ж. Магчыма, так атрымліваецца і прасоўваць некаторыя тавары. Прыйшоў ты па малако і хлебушак, а на ўваходзе ці на касе яшчэ шакаладку ўзяў з "тавараў удачы" з думкай "авось выйграю кватэрку".
>Но я если буду часто покупать эти товары удачи то могу себе сычевальню выиграть? Можаш. Верагоднасць — як у латарэю, ты не адзін такі разумны, а прызоў абмежаваная колькасць. Нават пры "чэсным" размеркаванні прызоў больш статыстычна верагодна, што ты накопіш грошы на нешта, адмовіўшыся ад куплі "тавараў удачы" і латарэйных білетаў, чым выйграеш гэтую суму. З іншага боку, калі табе гэты тавар патрэбны, то чаму б не ўзяць? Напрыклад, калі вагаешся паміж дзвюма шакаладкамі, цана і якасць якіх прыкладна аднолькавыя, то я б узяў на "таварах удачы". Ці калі ты пастаянна купляеш нейкі тавар, які доўга захоўваецца (каву ці чай, напрыклад), а яго выставілі на тавары ўдачы, то можна накупіць на паўгода наперад, дакладна нічога не згубіш пры гэтым.
>>503352 (OP) Знаю 3 человек, кто все таки выиграл в этой "лотерее". Коллега купил кетчуп- уехал на новой Джили Эмгранд Х7. Девушка когда на права сдавала, то во время вождения, по радио объявили, что её инструктор выиграла хату в Минске. Ну и коллега другой рассказывал, что знакомый родственников тоже какую-то бричку там выиграл. Вообще, товар удачи- лотерея, в которую заложена стоимость вина + маркетинг. Всегда замечал, что подушечки "ЛЯХРУСТЬЕ" без стикера стоят на 10 копеек дороже.