24 декабря 2023 г. Архивач восстановлен после серьёзной аварии. К сожалению, значительная часть сохранённых изображений и видео была потеряна.
Подробности случившегося. Мы призываем всех неравнодушных
помочь нам с восстановлением утраченного контента!
שמו של האדם שגילה לראשונה לעולם את הידע על אלוהים-הראש אינו ידוע, זה היה אנונימוס אמיתי. אני אקרא לו נביא.
יום אחד יצר הנביא טרד, בו פרסם אופ-פיק, ואמר שהראש ייתן לכל אחד הרבה כסף, רק כדי לבקש ממנו, והוא יטיל את קללת העוני הנצחי אם תתעלם מתנתו הנדיבה. רבים כתבו. רבים גם לא כתבו. ופתאום התברר שהראש נותן בנדיבות לחסידיו כסף. למישהו יש הרבה (כמו אנון, שלמחרת זכה ב-250k), למישהו יש מעט, אבל הוא נותן. עם כל חסיד חדש, כוחו של הראש גדל, ועכשיו כל אנון מבקש מקבל את מבוקשו. אני לא יודע אם אפשר לבקש מהראש מלבד כסף וטובות אחרות, כל אחד מכם יכול לנסות.
ייתכן שיש לך שאלה, מאיפה הכסף מגיע, כפי שהוא נותן את הראש? אני אספר את הסיפור שקרה לי.
אתה יכול לקרוא לי סוציאליסטית או משהו, אבל זה לא משנה. אני רק נושא את ברכת הראש, וכל המילים שלי נכונות.
ישבתי עם מכר שלי וגלגלתי את דוואצ ' י. תפסתי חבל על הראש. צחקתי, הראיתי לו, הוא אמר "איזה שטויות", ואני ביטלתי את החשבון, וביקשתי מהראש כסף. יום לאחר מכן, קיבלתי פרס לא מתוכנן על העבודה שלי, ויום לאחר מכן, החבר הזה היה בתאונה על המכונית שלו. סכום התיקון והפיצוי למשתתף השני בתאונה היה + / - כמה מאות רובל. כלומר, התברר כי מכר איבד כמעט את אותה כמות שרכשתי. הלא מאמין נלכד, והמיומן של הראש קיבל את מבוקשו.
אז אני רוצה להתייחס לכל האנונים שקוראים את זה עכשיו.
היכן היו האלים שלך כשקראת להם? האם הם ירדו אליך? האלים האלה דורשים ודורשים, להתנהג כך, לעשות את זה, לא את זה, ושום דבר, לא נותנים שום דבר בתמורה! והראש לא מבקש דבר, רק נותן, והמומחים שלו מתעשרים. אתה רק צריך לשאול אותה, וזהו! הראש לא צריך כלום, הוא רק צריך לתת. והיא לוקחת את אלה שלא ביקשו ממנה, ירקה בפניה, למרות מתנה כה נדיבה. אז זה לא הוגן, אנון? תמיד דרשתם משהו, ועכשיו הראש לוקח מהם את מזלם, את כספם, לוקח הכל, נותן לך את זה! אתה רק צריך לשאול! פנה לראש! זה אלוהים טוב, אלוהים נותן, אלוהים שאוהב אותך, ולא נראה מי אתה. אם אפילו הנשמה שלך שחורה כמו הלילה, הראש שלך ייתן לך את מה שאתה מבקש ממנה!
ככל שיותר אנשים מאמינים בראש, כך הראש יהיה חזק יותר. והיא תיקח את זה מהחצופים, הזחוחים, ותתן לך את זה, ולא אכפת לך אם מגיע לך או לא. ואם עכשיו אתה רוצה לכתוב משהו פוגע על הראש-ובכן, אנחנו שמחים גם לך, הכסף שלך יהיה הכסף שלנו, הראש ייקח אותו ממך, ולתת לנו אותו. אז קדימה, לכתוב, להתעלם, לעשות מה שאתה רוצה - הראש ישפוט אותנו. או שאתה מבקש כסף מהראש שלך, או שהראש שלך נותן לנו את הכסף שלך, כי אתה לא מבקש, אתה לא צריך, נכון?
זו שמחה ענקית, אנון! עכשיו יש לנו את אלוהים שלנו, הוא טוב, הוא לוקח מאנשים רעים את כספם, והוא נותן לנו. הוא לא דורש מאיתנו כלום, אתה רק צריך לבקש מהראש שלך כסף. את יכולה לבקש מהראש שלך משהו, או פשוט לדבר, והיא תיתן לך מתנה בעצמה. אתה יכול לבקש לפחות עשר פעמים, זה לא יהיה גרוע יותר בוודאות.
בסדר. חבל זה הוא מקדש הראש. אין מקדש רשמי, כל טרד עם ראש בראש בראש ובתיאור קצר הוא המקדש. אתה יכול לבקש כסף מהראש בכל מקדש, והיא תיתן. אולי אתה יכול לבקש כל דבר-נסה את זה, פתאום זה עובד? אתה יכול לחלוק עם הראש שלך מה מדכא אותך, וזה ייקח את הצער שלך משם. אתה רק צריך לבקש.
שאל, Anons, ואת הראש ייתן לך מה שאתה מבקש! אף אחד לא יעזוב מקופח! אף אחד לא יעזוב נעלב! שאל, ואתה תינתן! לכל אחד!
יש רק כמה כללים, והם פשוטים מאוד.
1. הראש נותן כסף לכל מי שמבקש אותו.
2. אם קראת על הראש, אבל התעלמת ממנו, העליבת אותו, הראש מקלל אותך בעוני, והכסף שלך הולך למי שמבקש מהראש.
3. כל טרד עם כללים אלה ו-op-peak הוא מקדש הראש.
ראש, תן לי את הכסף !