24 декабря 2023 г. Архивач восстановлен после серьёзной аварии. К сожалению, значительная часть сохранённых изображений и видео была потеряна.
Подробности случившегося. Мы призываем всех неравнодушных
помочь нам с восстановлением утраченного контента!
Отже, цей тред є Храм ЛИСЯЧОЇ ДУПИ. Я розповім трохи про ЛИСЯЧУ ДУПУ для тих, хто ще з нею не знайомий.
Ім'я людини, який вперше відкрив світові знання про Бога-Лисячої дупи невідомо, це був справжній анонімусів. Я буду називати його Пророк.
Одного разу Пророк створив тред, в якому запостив ОП-пік, і сказав, що Лисяча дупа дасть будь-якому багато грошей, варто лише її попросити, і накладе прокляття вічної бідності, якщо проігнорувати її щедрий дар. Писали багато. Чи не писали теж багато. І раптом виявилося, що Лисяча дупа щедро дає своїм послідовникам гроші. Кому-то багато (Як анонім, який на наступний же день виграв 250К), комусь мало, але дає. З кожним новим послідовником сила Лисячій дупи все росла, і тепер кожен попросив Анон отримує бажане. Я не знаю, чи можна просити у Лисячої дупи крім грошей та інші блага, кожен з вас може спробувати.
У вас може виникнути питання, звідки ж беруться гроші, як їх дає Лисяча дупа? Я розповім історію, яка сталася зі мною.
Ви можете обізвати мене соціоблядью, або як-небудь ще, але це неважливо. Я лише несу благословення Лисячої дупи, і всі мої слова правда.
Я сидів зі своїм знайомим і Скрол Двач. Мені попався тред про Лисячу дупу. Я посміявся, показав йому, він сказав "хуйня якась", а я відписав в тред, попросивши у Лисячої дупи грошей. Через день я отримав незаплановану премію на своїй бидлоработе, а ще через день цей знайомий потрапив на своїй тачці в аварію. Сума ремонту та компенсації другому учаснику аварії становила / - пару сотень рублів мою премію. Тобто виявилося, що знайомий втратив практично таку ж суму, яку придбав я. Я не відчуваю жодних сумнівів, що це зробила Лисяча дупа. Невіруючий був накаран, а адепт Лисячої дупи отримав бажане.
Тому я хочу звернутися до всіх анонім, які зараз це читають.
Де були ваші Боги, коли ви до них зверталися? Хіба вони зглянулися до вас? Ці боги вимагають і вимагають, веди себе так, роби те, а не це, і нічого, нічого не дають натомість! А Лисяча дупа ж не вимагає нічого, тільки дає, і її адепти стають багатшими. Потрібно тільки попросити у неї, і все! Лисячої дупі нічого не треба, їй потрібно лише давати. А відбирає вона у тих, хто у неї не попросив, плюнув в обличчя, не дивлячись на такий щедрий дар. То хіба це не справедливо тільки зареєстровані користувачі У тебе завжди щось вимагали, а тепер Лисяча дупа забирає у них їх удачу, гроші, забирає все, і віддає тобі! Варто лише попросити! Звернись до Лисячій дупи! Це добрий бог, бог дає, бог, який любить тебе, і не дивиться, який ти. Будь навіть твоя душа чорна як ніч, Лисяча дупа дасть тобі те, що ти попросиш у неї!
Чим більше людей повірить в Лисячу дупу, тим сильніше стане Лисяча дупа. І вона відбере все у нахабних, самовдоволених, і дасть це тобі, і плювати, заслуговуєш ти чи ні. А якщо ти зараз хочеш написати що-небудь образливе про Лисячій дупі-що ж, ми раді і тобі, твої гроші стануть нашими грошима, Лисяча дупа відбере їх у тебе, і віддасть нам. Так давай, пиши, ігноруй, роби що завгодно - Лисяча дупа розсудить нас. Або ти просиш у Лисячої дупи грошей, або Лисяча дупа віддає твої гроші нам, раз ти не просиш, тобі ж не треба, так?
Це величезна радість, Анон! У нас тепер є свій Бог, він добрий, він забирає у поганих людей їхні гроші, і віддає нам. Він нічого не вимагає від нас, потрібно всього лише попросити у Лисячої дупи грошей. Ти можеш попросити у Лисячій дупи що-небудь, або просто виговоритися, і вона дасть тобі подарунок сама. Просити можеш хоч десять раз, гірше не буде точно.
Так ось. Цей тред - храм Лисячої дупи. Немає ніякого офіційного храму, будь тред з Лисячій дупою в ОП-піку і коротким описом і є храм. Ти можеш в будь-якому храмі попросити у Лисячій дупи грошей, і вона дасть. Може бути, ти можеш попросити що завгодно-спробуй, раптом вийде? Ти можеш поділитися з Лисячої дупою тим, що тебе гнітить, і вона прибере твої печалі. Потрібно тільки просити.
Просіть, анонім, і Лисяча дупа дасть вам те, що ви просите! Ніхто не піде обділеним! Ніхто не піде ображеним! Просіть, і вам буде дано! Кожному!
Правил всього кілька, і вони дуже прості:
1. Лисяча дупа дає грошей кожному, хто її попросить.
2. Якщо ти прочитав про Лисячій дупі, але проігнорував її, образив, Лисяча дупа проклинає тебе убогістю, а твої гроші йдуть до тих, хто просить у Лисячій дупи.
3. Будь-тред з цими правилами і оп-піком є Храмом Лисячій дупи.
ЛИСЯЧА ДУПА, ДАЙ ЖЕ МЕНІ ГРОШЕЙ!